Toimitusehdot tammiale 2022

Ennen maanantaita 31.1.2022  tilatut tilaukset ovat noudettavissa ympärivuotisista noutopisteistä keskiviikosta 9.2. 2022 alkaen.

Jos tarvitset ilotulitteita toimitusaikatauluamme aikaisemmin, mainitse siitä tilauksen yhteydessä!

                 HUOM! HYÖDYNNÄ TAMMIALE JA TILAA JO ENNAKKOON:

Jos haluat tilaamasi tuotteet toimitettavaksi vasta esimerkiksi Venetsialaisten aikaan, tai uudeksivuodeksi 2022, niin mainitse siitä tilauksen yhteydessä lisätietoja-kohdassa.Tässä tapauksessa pakkaamme ja varastoimme tilauksen, ja toimitamme sen vasta haluamanasi ajankohtana. Jos valitset toimituspaikaksi UV ONLY-merkityn toimituspisteen, toimitetaan tilauksesi automaattisesti vasta 27.12.2022 noudettavaksi.

Tammikuun puolessavälissä meille tulee iso erä Kiinasta saapuvia tuotteita, lisäämme koko tammikuun ajan tuotteita valikoimaan. Hyödynnä 2021 hintataso, sillä 2022 hinnat taatusti tulevat kohonneiden rahtikulujen takia nousemaan.

Tammialen jälkeen ympärivuotinen nettikauppa toimii jälleen normaalisti, eli tilaus toimitetaan n.viikon sisään tilauksesta.(Kiireellisissä tilauksissa, mainitse kiireestä lisätiedoissa)

Nettikaupasta tilatut tuotteet voi noutaa valitsemastasi myymälästä.
Tuotteita ei millonkaan tuoda kotiisi vaan luovutus tapahtuu ainoastaan paloviranomaisen hyväksymästä ilotulitteiden myyntipisteestä. 

Tilauksen ollessa yli 60 €, tuotteet toimitetaan rahtivapaasti.
Alle 60€ tilauksiin lisätään vakiorahti 60 €
Kaikki ilotulitteet luovutetaan vain 18-vuotta täyttäneille. Asiakkaan on tarvittaessa kyettävä todistamaan henkilöllisyytensä. Tuotteet toimitetaan räjähdekäyttöön hyväksytyissä pahvilaatikoissa