Toimitusehdot tammiale 2021

Ennen sunnuntaita 31.1.2021  tilatut tilaukset ovat noudettavissa ympärivuotisista noutopisteistä perjantaista 5.2. 2021 alkaen.

Jos tarvitset ilotulitteita toimitusaikatauluamme aikaisemmin, mainitse siitä tilauksen yhteydessä!

                 HUOM! HYÖDYNNÄ TAMMIALE JA TILAA JO ENNAKKOON:

Jos haluat tilaamasi tuotteet toimitettavaksi vasta esimerkiksi Venetsialaisten aikaan, tai uudeksivuodeksi 2021, niin mainitse siitä tilauksen yhteydessä lisätietoja-kohdassa.Tässä tapauksessa pakkaamme ja varastoimme tilauksen, ja toimitamme sen vasta haluamanasi ajankohtana. Jos valitset toimituspaikaksi UV ONLY-merkityn toimituspisteen, toimitetaan tilauksesi automaattisesti vasta 28.12.2021 noudettavaksi.

Tammialen jälkeen ympärivuotinen nettikauppa toimii jälleen normaalisti, eli tilaus toimitetaan n.viikon sisään tilauksesta.(Kiireellisissä tilauksissa, mainitse kiireestä lisätiedoissa)

Nettikaupasta tilatut tuotteet voi noutaa valitsemastasi myymälästä.
Tuotteita ei millonkaan tuoda kotiisi vaan luovutus tapahtuu ainoastaan paloviranomaisen hyväksymästä ilotulitteiden myyntipisteestä. 
Noutamattomista tilauksista ei palauteta rahoja.

Tilauksen ollessa yli 60 €, tuotteet toimitetaan rahtivapaasti.
Alle 60€ tilauksiin lisätään vakiorahti 60 €
Kaikki ilotulitteet luovutetaan vain 18-vuotta täyttäneille. Asiakkaan on tarvittaessa kyettävä todistamaan henkilöllisyytensä. Tuotteet toimitetaan räjähdekäyttöön hyväksytyissä pahvilaatikoissa